2023-09-06

Vi söker anläggare inom VA-sektorn

Om Svatek AB

Svatek AB är ett specialistföretag inom schaktfria renoveringstekniker av markförlagda VA-ledningar. Vi växer stadigt och är idag 20 anställda, samt omsätter cirka 75 MSEK. Vårt huvudkontor finns i Växjö.

Arbetsuppgifter

Som anläggningsarbetare på Svatek ingår du i en projektorganisation, där arbetet präglas av tekniska utmaningar i nära samarbete med våra beställare. Projekten varierar i omfattning och tid, vilket innebär att arbetet är väldigt variationsrikt.

Svateks anläggare jobbar på projekt ute hos kunder runtom i Sverige. Våra anläggningsarbetare reser normalt till sina respektive arbetsorter på söndagskvällen och är hemma igen på torsdagskvällen. Vissa variationer i avresedag kan inträffa beroende på beläggningsgrad och vart i landet som projektet ska utföras.

Din profil

Vi tror att du som söker tjänsten hos oss har en bakgrund inom anläggningsbranschen (C, CE-körkort meriterande) och att du nu vill anta större tekniska utmaningar än konventionella VA-arbeten.

I projektorganisationen är du en lagspelare som har lätt för att möta andra människor. Vi värdesätter att du är strukturerad och noggrann, då det föreligger dokumentationskrav på vissa moment.

Övrigt

Meriterande:

  • C, CE-körkort
  • Tidigare erfarenhet av anläggning– helst VA-arbeten.
  • Certifierad Plastsvetsare (EN 13067)

Anställningsformen är en tillsvidareanställning.

Bli en del av ett expansivt bolag!

Vi är ett företag med god lönsamhet och tillväxtambitioner. Vi erbjuder dig ett inspirerande och omväxlande arbete med goda förtjänst- och karriärmöjligheter.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Börje Karlsson (Arbetschef), 070-373 53 41 eller Liine Liljeblad (HR), 073-854 54 31.

Ansök genom att sända CV och personligt brev till , senast 15 oktober.
Välkommen med din ansökan!