2021-05-24

Bli en del av vårt marknadsteam!

Vi söker nu en entreprenadsäljare som vill bli en del av vårt marknadsteam. Känner du igen dig i nedan beskrivning skicka in din ansökan till oss.

Arbetsuppgifter

Som Entreprenadsäljare ingår du i ett team bestående av 3-4 medarbetare. Din uppgift är att vara en naturlig länk mellan Svatek och beställaren. Du arbetar självständigt för att marknadsföra och sälja in Svatek och våra produkter och tjänster. Arbetet är förlagt till huvudkontoret i Växjö samt beställarbesök runt om i Sverige.

Vidare fokuserar du på att:

Genomföra fysiska och digitala möten med beställare
Samverka internt med teamet för att utveckla och förbättra vår kommunikation
Marknadsbevakning
Följa upp leads samt kontakt
Dela med dig av din kunskap och erfarenhet, i och utanför teamet
För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har förståelse för Svateks produkter tillsammans med ett genuint intresse för att driva och utveckla affärer.

Som Entreprenadsäljare på Svatek krävs en hög servicenivå och mycket god förmåga att på ett professionellt sätt kommunicera vårt produkt- och tjänsteutbud.

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst 2-3 års erfarenhet av teknisk försäljning och som på eget initiativ planerar, strukturerar och genomför ditt arbete. Du har en god affärsförståelse och ett kommersiellt tankesätt. Har du erfarenhet av anläggningsarbete med VA-inriktning sedan tidigare är det mycket meriterande.

Du är målmedveten, resultatinriktad och affärsorienterad med en stark servicekänsla. För att trivas och lyckas i rollen tror vi du inspireras av att bygga och förvalta kundrelationer samt du är kreativ och strukturerad.

Du är engagerad, driven och tar ett stort eget ansvar. Du fokuserar på dina relationer och har alltid som ambition att addera värde hos dina kunder. I övrigt utför du dina arbetsuppgifter och utvecklar dem i linje med Svateks övergripande strategi

Övrigt

Vi är ett nischat företag med god lönsamhet och tillväxtambitioner och erbjuder dig ett omväxlande arbete.

Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Liine Liljeblad, 0470–730 133, din ansökan sänder du snarast till liine@svatek.se