Vi söker reliningstekniker

2017-11-29

VI SÖKER RELININGSTEKNIKER

Om Svatek

Svatek är marknadsledande i Sverige på ledningsförnyelse av VA-ledningar. Tack vare vår långa erfarenhet, väl genomförda projekt och våra innovativa och miljövänliga lösningar har vi en stark ställning på den svenska marknaden. Kunderna är främst kommuner men även landsting, försvaret och industrin. Vi växer stadigt och är idag 23 anställda och omsätter cirka 70 MSEK. Vårt huvudkontor finns två mil söder om Växjö. Vi förstärker nu våra produktionsteam med ytterligare två medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som tekniker ingår du i ett team bestående av 5–8 medarbetare. Teamet utför ledningsförnyelse på plats hos våra kunder. Projekten varierar i omfattning och tid. Arbetet är förlagt till olika orter i Sverige. Tillsammans med dina kollegor ligger du ute fyra dagar per vecka och är i de flesta fall ledig på fredagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av anläggningsarbete gärna med VA-inriktning, rollen kräver att du är praktiskt lagd. Vår teknik inom ledningsförnyelse är unik och vi kommer att utbilda dig i detta. Vi ser även att du helst har lastbilskort C gärna CE. Din utbildnings- och erfarenhetsgrund är viktig, men framförallt är vi intresserade av dina personliga egenskaper. Det är viktigt att din sociala situation medger att du arbetar borta fyra dagar i veckan och att du trivs med det. Du är en utpräglad lagspelare som fungerar i ett team. Som person är du flexibel, ödmjuk med god initiativförmåga, du är även nyfiken på att lära dig ny teknik. Vi driver ett kvalitetsarbete som kräver noggrannhet och att du löpande dokumenterar de insatser som du ansvarar för.

Övrigt

Vi är ett nischat företag med god lönsamhet och tillväxtambitioner och erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda förtjänstmöjligheter. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rune Johansson, 0470–730 130, din ansökan sänder du snarast till rune@svatek.se, dock senast 20 december.

« Tillbaka

Nytt från oss

2017-12-11

Vi söker Entreprenadingenjör

Är du ingenjör och vill jobba i ett av Sveriges ledande företag inom rörnätsförnyelse?

2017-11-29

Vi söker reliningstekniker

Svatek utökar sitt produktionsteam och söker två nya reliningstekniker.
Vill du bli en del av vårt team?

2016-11-04

Lyckad inledning för teknikdagar kring ledningsnät

Under oktober och november genomför Aarsleff, Scandinavia VA-Teknik, Svapipe och VA-utveckling ett antal teknikdagar i hela Sverige, från Piteå i norr till Växjö i söder.

2016-06-07

Teknikdagar 2016

Smart informationslagring, förebyggande ledningsunderhåll och schaktfri förnyelse är självklarheter för den som vill få mest för pengarna. Men det gäller att ha rätt kompetens och veta vilka genvägar som finns. Våra teknikdagar ger dig just den kunskap du behöver.

Vad andra säger om oss

”Tiden är viktig, framför allt när vattenledningar ska relinas. Scandinavia VA-Teknik förstår hur det fungerar och kan ofta komma med kort varsel.”

Jens Olsén, Lessebo kommun