Lyckad inledning för teknikdagar kring ledningsnät

2016-11-04

Under oktober och november genomför Aarsleff, Scandinavia VA-Teknik, Svapipe och VA-utveckling ett antal teknikdagar i hela Sverige, från Piteå i norr till Lerum i söder.

Syftet är att sprida information om ledningsunderhåll och ledningsförnyelse, samt visa hur smarta digitala verktyg kan förenkla och framtidssäkra VA-kontorens verksamhet.

De två första dagarna, som genomfördes i Piteå och Örnsköldsvik, blev mycket uppskattade. Några omdömen:

"Intressant och lärorikt."

"Bra att träffa kollegor i branschen samt att få en orientering i det senaste."

"Föredragen vävdes ihop på ett bra sätt och det som berördes var verklighetsnära. Det som behandlades kan appliceras på problem i vardagen."

De fyra teknikdagar som återstår genomförs i Borlänge, Nacka, Växjö och Lerum. Den som är sugen på att deltaga kan anmäla sig här.

« Tillbaka

Nytt från oss

2017-12-11

Vi söker Entreprenadingenjör

Är du ingenjör och vill jobba i ett av Sveriges ledande företag inom rörnätsförnyelse?

2017-11-29

Vi söker reliningstekniker

Svatek utökar sitt produktionsteam och söker två nya reliningstekniker.
Vill du bli en del av vårt team?

2016-11-04

Lyckad inledning för teknikdagar kring ledningsnät

Under oktober och november genomför Aarsleff, Scandinavia VA-Teknik, Svapipe och VA-utveckling ett antal teknikdagar i hela Sverige, från Piteå i norr till Växjö i söder.

2016-06-07

Teknikdagar 2016

Smart informationslagring, förebyggande ledningsunderhåll och schaktfri förnyelse är självklarheter för den som vill få mest för pengarna. Men det gäller att ha rätt kompetens och veta vilka genvägar som finns. Våra teknikdagar ger dig just den kunskap du behöver.

Vad andra säger om oss

”Scandinavia VA-Teknik är en pålitlig leverantör. Dom gör sitt jobb och levererar det dom har lovat. Vi använder dom minst en gång per år.”

Mats Fridlund, Växjö kommun