Vi söker en Anläggningstekniker-VA-tekniker

2016-05-24

Scandinavia VA-Teknik förstärker sina produktionsteam i Sverige med ytterligare en tekniker. Som tekniker ingår du i ett team bestående av 5-8 kompetenta medarbetare. Teamet utför lednings-förnyelse på plats hos våra kunder. Projekten varierar i omfattning och tid, arbetet är förlagt till olika orter i Sverige. Tillsammans med dina kollegor ligger du ute fyra dagar per vecka, och är i de flesta fall ledig på fredagar.

Vår teknik inom ledningsförnyelse är unik och vi kommer att utbilda dig i detta. Rollen som anläggningstekniker kräver att du är praktiskt lagd, det är en fördel om du har erfarenhet av anläggningsarbete gärna med VA-inriktning. Har du lastbilskort C alternativt CE eller annan maskinförarutbildning så är detta ett extra plus.

Din utbildnings- och erfarenhetsbakgrund är viktig, men framförallt är vi intresserade av dina personliga egenskaper. Det är viktigt att din sociala situation medger att du arbetar borta fyra dagar i veckan och att du trivs med det. Du är en utpräglad lagspelare som fungerar i ett team.

Som person är du flexibel, ödmjuk med god initiativförmåga och du är nyfiken på att lära dig ny teknik. Vi driver ett kvalitetsarbete som kräver noggrannhet och att du löpande dokumenterar de insatser som du ansvarar för.

Vi är ett nischat familjeföretag med god lönsamhet och tillväxtambitioner. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda förtjänstmöjligheter.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rune Johansson, tel 0470-730 130. Din ansökan sänder du snarast, till rune@svatek.se dock senast 30 juni.

Välkommen!

« Tillbaka

Nytt från oss

2016-11-04

Lyckad inledning för teknikdagar kring ledningsnät

Under oktober och november genomför Aarsleff, Scandinavia VA-Teknik, Svapipe och VA-utveckling ett antal teknikdagar i hela Sverige, från Piteå i norr till Växjö i söder.

2016-09-09

Vi söker en entreprenadsäljare till Stockholmsregionen

Scandinavia VA-Teknik förstärker sin marknadsnärvaro i Stockholmsregionen. Vill du bli en del av en expansiv division?

2016-06-07

Teknikdagar 2016

Smart informationslagring, förebyggande ledningsunderhåll och schaktfri förnyelse är självklarheter för den som vill få mest för pengarna. Men det gäller att ha rätt kompetens och veta vilka genvägar som finns. Våra teknikdagar ger dig just den kunskap du behöver.

2016-05-24

Vi söker en Anläggningstekniker-VA-tekniker

Scandinavia VA-Teknik förstärker sina produktionsteam i Sverige med ytterligare en tekniker. Som tekniker ingår du i ett team bestående av 5-8 kompetenta medarbetare. Teamet utför lednings-förnyelse på plats hos våra kunder. Projekten varierar i omfattning och tid, arbetet är förlagt till olika orter i Sverige

Vad andra säger om oss

”Miljöaspekten är viktig för oss. Därför väljer vi schaktfri teknik när det går eftersom utsläppen blir mindre. Vi samarbetar gärna med Scandinavia VA-Teknik; då vet vi att allt flyter på. Vi är mycket nöjda med deras arbete.”

Tomas Lindberg, Skövde kommun