Högtryck på VA-mässan - igen!

2014-10-03

Det hände massor i och omkring vår monter på årets VA-mässa.

Intresset för den nya handboken "Förnyelse av markförlagda VA-ledningar" var stort. Många mässbesökare beställde boken och nu packar vi böcker för glatta livet. Fortfarande finns möjlighet att beställa boken genom att klicka här.

Även studiebesöken vid arbetsplatsen på Ekhagsringen var populära och mycket välbesökta. Båda dagarna körde vår buss i skytteltrafik, och vi transporterade totalt över 100 personer från mässan upp till Ekhagsringen. Vår VD Rune Johansson tog emot på arbetsplatsen och berättade om projektet och visade hur enkelt och snabbt det är att installera formpassade rör. Lunchen och eftermiddagskaffet smakade enligt uppgift också bra.

« Tillbaka

Nytt från oss

2016-11-04

Lyckad inledning för teknikdagar kring ledningsnät

Under oktober och november genomför Aarsleff, Scandinavia VA-Teknik, Svapipe och VA-utveckling ett antal teknikdagar i hela Sverige, från Piteå i norr till Växjö i söder.

2016-09-09

Vi söker en entreprenadsäljare till Stockholmsregionen

Scandinavia VA-Teknik förstärker sin marknadsnärvaro i Stockholmsregionen. Vill du bli en del av en expansiv division?

2016-06-07

Teknikdagar 2016

Smart informationslagring, förebyggande ledningsunderhåll och schaktfri förnyelse är självklarheter för den som vill få mest för pengarna. Men det gäller att ha rätt kompetens och veta vilka genvägar som finns. Våra teknikdagar ger dig just den kunskap du behöver.

2016-05-24

Vi söker en Anläggningstekniker-VA-tekniker

Scandinavia VA-Teknik förstärker sina produktionsteam i Sverige med ytterligare en tekniker. Som tekniker ingår du i ett team bestående av 5-8 kompetenta medarbetare. Teamet utför lednings-förnyelse på plats hos våra kunder. Projekten varierar i omfattning och tid, arbetet är förlagt till olika orter i Sverige

Vad andra säger om oss

"Att låta Scandinavia VA-Teknik installera formpassade rör är både smart, enkelt och kostnadseffektivt."

Kjell Björk, Falköpings kommun