Handbok om förnyelse av VA-ledningar

2014-09-23

Behovet av att renovera det svenska ledningsnätet är enormt och kommunerna rullar ett växande underhållsberg framför sig. Ändå är den tekniska utvecklingen långsam – trots att det finns etablerade schaktfria metoder som både är billigare, snabbare och stör mindre så väljer de flesta fortfarande att gräva.

Skälen är dels okunnighet om fördelarna med schaktfritt, dels rädsla för nya metoder.

Därför har vi gjort en helt ny handbok med titeln "Ledningsförnyelse av markförlagda VA-ledningar". 142 sidor, laddade med praktiska tips, fakta, råd om upphandling, guider för metodval och metodbeskrivningar. Samt massor av praktikfall. I vår monter B04:112 på VA-mässan kan du bläddra i boken och beställa den. Du kan också beställa boken genom att klicka här!

« Tillbaka

Nytt från oss

2016-11-04

Lyckad inledning för teknikdagar kring ledningsnät

Under oktober och november genomför Aarsleff, Scandinavia VA-Teknik, Svapipe och VA-utveckling ett antal teknikdagar i hela Sverige, från Piteå i norr till Växjö i söder.

2016-09-09

Vi söker en entreprenadsäljare till Stockholmsregionen

Scandinavia VA-Teknik förstärker sin marknadsnärvaro i Stockholmsregionen. Vill du bli en del av en expansiv division?

2016-06-07

Teknikdagar 2016

Smart informationslagring, förebyggande ledningsunderhåll och schaktfri förnyelse är självklarheter för den som vill få mest för pengarna. Men det gäller att ha rätt kompetens och veta vilka genvägar som finns. Våra teknikdagar ger dig just den kunskap du behöver.

2016-05-24

Vi söker en Anläggningstekniker-VA-tekniker

Scandinavia VA-Teknik förstärker sina produktionsteam i Sverige med ytterligare en tekniker. Som tekniker ingår du i ett team bestående av 5-8 kompetenta medarbetare. Teamet utför lednings-förnyelse på plats hos våra kunder. Projekten varierar i omfattning och tid, arbetet är förlagt till olika orter i Sverige

Vad andra säger om oss

"Att låta Scandinavia VA-Teknik installera formpassade rör är både smart, enkelt och kostnadseffektivt."

Kjell Björk, Falköpings kommun