Prestigeorder åt MälarEnergi

2013-11-08

Scandinavia VA-Teknik ska förnya ca 850 m vattenledning av asbestcement åt MälarEnergi. Projektet involverar både styrd borrning och relining med U-Liner.

- Det är det första projektet vi gör åt MälarEnergi så det är en viktigt order för oss, säger Börje Karlsson som är projektledare på Scandinavia VA-Teknik.

Ordern är värd drygt 2 Mkr och skall utföras nu under vintern. Det är ca 850 m vattenledning som skall förnyas. I huvudsak med U-Liner men det ingår även en del styrd borrning i projektet där vi anlitar BAB Rörtryckning som underentreprenör.

« Tillbaka

Nytt från oss

2016-11-04

Lyckad inledning för teknikdagar kring ledningsnät

Under oktober och november genomför Aarsleff, Scandinavia VA-Teknik, Svapipe och VA-utveckling ett antal teknikdagar i hela Sverige, från Piteå i norr till Växjö i söder.

2016-09-09

Vi söker en entreprenadsäljare till Stockholmsregionen

Scandinavia VA-Teknik förstärker sin marknadsnärvaro i Stockholmsregionen. Vill du bli en del av en expansiv division?

2016-06-07

Teknikdagar 2016

Smart informationslagring, förebyggande ledningsunderhåll och schaktfri förnyelse är självklarheter för den som vill få mest för pengarna. Men det gäller att ha rätt kompetens och veta vilka genvägar som finns. Våra teknikdagar ger dig just den kunskap du behöver.

2016-05-24

Vi söker en Anläggningstekniker-VA-tekniker

Scandinavia VA-Teknik förstärker sina produktionsteam i Sverige med ytterligare en tekniker. Som tekniker ingår du i ett team bestående av 5-8 kompetenta medarbetare. Teamet utför lednings-förnyelse på plats hos våra kunder. Projekten varierar i omfattning och tid, arbetet är förlagt till olika orter i Sverige

Vad andra säger om oss

"Att låta Scandinavia VA-Teknik installera formpassade rör är både smart, enkelt och kostnadseffektivt."

Kjell Björk, Falköpings kommun